Ariana Grande, cadou de 710 $ pentru fetița lui Katy Perry! Ce i-a cumpărat artista


Când mami și tati au cumpărat o casă de 14,2 milioane de dolari, iar printre vecini îl ai și pe Archie, fiul ducilor de Sussex, e clar că ești o răsfățată a sorții. Daisy Dove s-a născut sub o stea norocoasă și este fiica lui Katy Perry și a lui Orlando Bloom. 


Fetița a venit pe lume în august 2020, iar de atunci este răsfățată cu cadouri scumpe, pe care le primește de la colegele de breaslă ale mamei sale. Cea mai recentă surpriză? Un combinezon de iarnă pentru bebeluși de la Givenchy, expediat de către Ariana Grande. 

Katy Perry a fost atât de încântată de cadoul trimis de Ariana încât i-a dedicat un story pe pagina de Instagram. “Katy și Orlando, felicitări și vă iubesc pe amândoi! Cu dragoste, Ariana!”, a fost mesajul scris pe felicitarea care însoțea coletul. Combinezonul de un alb imaculat se vinde cu 710 dolari (aproximativ 2.900 de lei) pe site-ul Givenchy, potrivit Page Six

Orlando Bloom și Katy Perry și-au luat vila de 14 milioane $

La sfârșitul lunii octombrie, cuplul a scos din conturi nu mai puțin de 14 milioane $ pentru o vilă superbă din Montecito, cu vedere la ocean și vecini pe măsură. Pe proprietate se mai găsesc un teren de tenis, o piscină imensă, o grădină superbă și o casă de oaspeți, care are două dormitoare și două băi. În același cartier locuiesc Meghan Markle cu prințul Harry, Ariana Grande, Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres. Vezi AICI fotografii cu vila celor doi. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Cum să îți petreci sărbătorile pe TikTok

 

  • Ariana Grande, cadou de 710 $ pentru fetița lui Katy Perry! Ce i-a cumpărat artista

related posts

Modifică setările cookies