Celine Dion, apariție surpriză la concertul lui Katy Perry! Cum a fost surprinsă artista care suferă de sindromul persoanei rigide


Săptămâna trecută, Celine Dion a avut prima apariție publică după trei ani de absență din lumina reflectoarelor. Artista care suferă de o boală rară a participat la un meci de hochei în Las Vegas. În weekend, Celine a ieșit din nou din casă. De data aceasta, vedeta a participat la show-ul susținut de Katy Perry la Resorts World Theatre.


Celine Dion, care suferă de sindromul persoanei rigide, pare că se simte mai bine. Anul trecut, vedeta a anunțat cu lacrimi în ochi că suferă de o boală neurologică incurabilă și a fost nevoită să-și anuleze toate concertele. 

Acum fanii speră să o revadă din nou pe scenă, mai ales că în imaginile surprinse la concertul lui Katy Perry, Celine părea într-o stare bună și era entuziasmată de show-ul prietenei sale. 

Cântăreața, în vârstă de 55 de ani, a stat în secțiunea VIP alături de Meghan Markle și de prințul Harry, potrivit Daily Mail.

Artista a fost surprinsă în imagini cu grimase de uimire sau zâmbind. Celine a optat pentru un look simplu, dar elegant. Vedeta a ales un sacou negru și o rochie cu imprimeu leopard. Celine și-a accesorizat ținuta cu bijuterii din aur. 

Celine a fost nevoită să își anuleze propriile spectacole în timp ce se lupta cu SPS, dezvăluind că a trebuit să renunțe la turneul său Courage World Tour.

Ea a anunțat anul trecut că a fost diagnosticată cu această afecțiune, numită și Sindromul Stiff-Person (SPS), care este o afecțiune neurologică rară ce provoacă oamenilor spasme musculare dureroase.

Fotografii: Getty Images
  • Celine Dion, apariție surpriză la concertul lui Katy Perry! Cum a fost surprinsă artista care suferă de sindromul persoanei rigide

related posts

Modifică setările cookies