Celine Dion, în stare foarte gravă! Celebra artistă abia se mai poate mișca: „Suferă foarte mult”


Starea de sănătate a cunoscutei cântărețe Celine Dion se înrăutăţeşte pe zi ce trece, spun cu regret apropiații acesteia. 


Celine Dion, în vârstă de 55 de ani, a fost diagnosticată cu o boală foarte rară, mai exact „sindromul persoanei rigide”. Afecțiunea transformă pacientul într-o „statuie vie”, motiv pentru care artista riscă să nu se mai poată urca vreodată pe scenă.

A anulat din ce în ce mai multe concerte, iar apropiații acesteia susțin că se simte mult mai rău decât pare:„Ca să fiu sinceră, abia se poate mișca”, a spus persoana respectivă, potrivit RadarOnline.com.

Deși este sub supraveghere constantă și are parte de îngrijirea celei mai bune echipe de medici, situația lui Celine Dion nu este deloc una bună. Lucrează mult cu ea, mai spun apropiații, însă șansele să revină în turneu sunt foarte mici.

„Celine suferă foarte mult. Are cea mai bună echipă medicală pe care o poate cumpăra cu bani, dar lucrurile nu arată bine. Boala ei este incurabilă. Și oricât de mult a lucrat la asta cu medici și terapeuți, pur și simplu nu se îmbunătățește”, au mai transmis apropiații acesteia.

Sursă foto: Arhivă

  • Celine Dion, în stare foarte gravă! Celebra artistă abia se mai poate mișca: „Suferă foarte mult”

related posts

Modifică setările cookies