Celine Dion și-a anulat toate concertele! Artista ar avea probleme de sănătate


După ce și la începutul acestui an și-a anulat mai multe evenimente muzicale, Celine Dion a recurs din nou la acest gest și pe final de an.


Echipa celebrei artiste a anunțat că toate concertele pe care Celine Dion trebuia să le susțină în noiembrie 2021 și în ianuarie și februarie 2022 nu vor mai avea loc, din cauza unor probleme de sănătate pe care le are cântăreața.

„Celine Dion se confruntă cu spasme musculare persistente și severe care o împiedică să concerteze. Echipa ei medicală continuă să o supravegheze și să o trateze. Simptomele cu care se confruntă o împiedică să participe la repetițiile pentru noul show”, au spus cei din echipa artistei.

„Sunt atât de tristă, inima mea e frântă. Eu și echipa mea am lucrat la noul nostru spectacol în ultimele opt luni și faptul că nu vom putea deschide în noiembrie mă întristează dincolo de cuvinte. Mă simt atât de rău că îi dezamăgesc și îmi pare deosebit de rău că mi-am dezamăgit toți fanii care și-au făcut planurile să vină în Las Vegas. Acum, trebuie să mă concentrez să-mi revin. Vreau să depășes această situație cât mai repede”, a fost și mesajul transmis de Celine Dion.

foto: Getty Images

Vezi și: 

  • Celine Dion și-a anulat toate concertele! Artista ar avea probleme de sănătate

related posts

Modifică setările cookies