Poză rară cu Céline Dion! Cum arată artista fără machiaj


După ce și-a anulat toate concertele din cauza pandemiei de coronavirus, Céline Dion își încarcă bateriile în natură și ține legătura cu fanii prin intermediul rețelelor de socializare. Recent, artista a postat o fotografie în care apare fără strop de machiaj. 


Are peste 4,5 milioane de fani pe Instagram, pe care îi surprinde de obicei cu fotografii de la ședințele foto sau cu cele din timpul show-urilor sale. Céline Dion i-a obișnuit cu outfit-uri extravagante și un make-up puternic. Zilele trecute însă, canadianca de 52 de ani a postat o imagine în care apare complet nemachiată. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion) on

 

Cu acest prilej, cântăreața le-a adresat un mesaj fanilor. ”În aceste timpuri dificile, este și mai important să ne amintim de toate lucrurile pentru care suntem recunoscători. Sper că vă aflați în momente de pace, fericire și dragoste, azi și în toate zilele”, a scris Céline Dion. Artista apare într-un cadru feeric, înconjurată de natură. 

Fanii au complimentat-o pentru felul în care arată. “Ești minunată!”, “Frumoasă și în interior și la exterior! Jos pălăria!”, “Ești atât de frumoasă naturală!” sau “Arăți incredibil!” – sunt doar câteva din miile de comentarii lăsate de internauți pe pagina artistei.

Céline Dion și-a anulat concertul de la București

Din cauza pandemiei, Céline Dion a fost nevoită să renunţe la concerte, iar printre cele pe care le-a anulat se numără și cel de la București. Show-ul urma să aibă loc în 29 iulie 2020, pe Arena Națională. Spectacolul din România a fost reprogramat pentru 25 iulie 2021. 

FOTO: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: 

 

  • Poză rară cu Céline Dion! Cum arată artista fără machiaj

related posts

Modifică setările cookies