Așa arată perfecțiunea! Antonia, colecție de imagini în bikini pe Instagram: “Ești o zeiță!”


Antonia a căutat în arhiva cu fotografii și le-a făcut fanilor o surpriză “fierbinte”: a postat câteva imagini în bikini dintr-o vacanță exotică din urmă cu ceva vreme.


Pasionată de fitness, cântăreața și-a etalat corpul sculptat într-un costum de baie bleu, cu tentă vintage. Cu musculatura picioarelor super bine definită și cu un abdomen de vis, Antonia este imaginea perfecțiunii.

“Care e preferata voastră?” – și-a întrebat Antonia fanii, punandu-i în încurcătură :) Greu de ales. “Nu pot exprima în cuvinte cât de sexy ești!”.

Unul dintre fani a ajuns la concluzia că seamănă cu Xena, prințesă războinică :) 

“Spuneți sincer, câți ați dat cu zoom?”, a glumit un fan.

Cum de arată atât de bine? “„Am o dietă și merg la sală împreună cu Alex. Și mă mai întreabă oamenii când am timp de toate acestea. E foarte simplu! Nu e că și cum stau toată ziua la sală, poți să îți iei o oră din viața ta. Ducem copiii la grădiniță și după ce îi ducem mergem la sală dimineața”, spunea Antonia într-un interviu.

Cântăreața specifica într-un interviu mai vechi că evită grăsimile și prăjelile. “În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu”.

  • Așa arată perfecțiunea! Antonia, colecție de imagini în bikini pe Instagram: “Ești o zeiță!”

related posts

Modifică setările cookies