Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian. Iată ce fotografie circulă pe net


Au sau nu Kim Kardashian și Pete Davidson o relație amoroasă? Este una dintre cele mai arzătoare întrebări de la Hollywood. Recent, comediantul și-a sărbătorit ziua de naștere, iar printre invitați s-a numărat și ... ați ghicit: Kim Kardashian.


Cel care a scăpat o fotografie pe Internet este rapperul Flavor Flav. În imaginea postată pe Instagram de artist apar Pete Davidson, Kim Kardashian și mama brunetei, Kris Jenner. 

Sărbătoritul stă pe canapea, iar lângă el este Kim, care trimite bezele către camera de fotografiat. Cei doi, dar și mama lui Kim Kardashian, poartă pijamale SKIMS, din cea mai nouă colecție a brunetei. 

"Sărbătorind ziua de naștere a fiului meu adoptat, Pete Davidson, alături de legendele Kim Kardashian și Kris Jenner”, a scris rapperul la descrierea fotografiei.

Aceasta ar fi prima poză oficială de pe Instagram a presupușilor iubiți. Primele zvonuri legate de o eventuală poveste de dragoste au apărut la începutul lunii noiembrie, când cei doi au fost surprinși luând cina la un restaurant din New York. Kim și Pete au fost văzuți și într-un parc de distracții, în timp ce se țineau de mână. 

În octombrie, Kim Kardashian a fost invitată în emisiunea Saturday Night Live, acolo unde tânărul de 28 de ani lucrează. Cei doi au fost protagoniștii unei scene care s-a terminat cu un sărut. 

Fotografii: Getty Images/ Instagram

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Mario Fresh - "Nu aș colabora cu Velea"

 

  • Pete Davidson și-a sărbătorit ziua de naștere alături de Kim Kardashian. Iată ce fotografie circulă pe net

related posts

Modifică setările cookies