Bar Refaeli, câtă senzualitate transmisă printr-o serie de fotografii în care pozează topless


Bar Refaeli este un fotomodel de origine israeliană, care s-a remarcat cu aparițiile sale incendiare în reviste precum Sport Illustrated sau Maxim. Cu dimensiuni aproape de perfecțiune, la 35 de ani, modelul face furori și pe Instagram. 


Recent, Bar Refaeli a postat o serie de fotografii în care pozează topless, acoperindu-și sânii cu mâinile, purtând doar un dres negru. Fanii nu au rămas indiferenți, oferindu-i peste 90.000 de like-uri. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

Până nu demult, fostul ”îngeraș” Victoria's Secret s-a bucurat de un succes impresionat în modelling. Anul trecut însă cariera ei a fost ”pătată” de un eveniment stânjenitor. După ce nu a declarat venituri de milioane de dolari obţinute între 2009 şi 2012, Refaeli a fost condamnată la nouă luni de muncă în folosul comunităţii. De asemenea, mama acesteia, a fost condamnată la 16 luni de închisoare, pentru că a înregistrat în mod fraudulos apartamentele fiicei sale sub alte nume, scris Agerpres.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

Refaeli a devenit cunoscută în lumea întreagă, după ce, în 2007, a fost primul model israelian de pe coperta revistei Sports Illustrated. De asemenea, ea s-a bucurat de atenţia presei şi pentru relaţia sa cu actorul american Leonardo DiCaprio, cu care a fost împreună timp de 6 ani. Cei doi s-au despărţit în 2011.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bar Refaeli (@barrefaeli)

Bar Refaeli este căsătorită cu un om de afaceri tot israelian, Adi Ezra. Ei au împreună două fete, Liv și Elle, și un băiat pe nume David, care a venit pe lume la începutul anului trecut. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram/ Facebook @barrefaeli

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: „Și mamaie avea o pereche așa”

  • Bar Refaeli, câtă senzualitate transmisă printr-o serie de fotografii în care pozează topless

related posts

Modifică setările cookies