„Blestemul de a fi frumoasă!”. O tânără se plânge pe TikTok că nu reușește să-și facă un iubit pentru că bărbații sunt intimidați de felul în care arată


O tânără din Chile, populară pe rețelele de socializare, se plânge că nu-și găsește un iubit. Motivul? Michelle Peint crede că frumusețea ei izbitoare îi sperie pe bărbați.

 


Creatoarea de conținut, care are peste 286.000 de urmăritori pe TikTok și aproape 30.000 de urmăritori pe Instagram, a ținut prima pagină a ziarelor după ce a postat un filmuleț în care a vorbit despre cât de greu îi este să-și găsească un partener.

Videoclipul postat pe TikTok și intitulat „Blestemul de a fi frumoasă” are aproape 20 de milioane de vizualizări. 

@michellepeint Reflexión antes de dormir 💤 #mujereslindas #mujereshermosasdetiktok #tiktokviral #chile🇨🇱 #venezuela🇻🇪 #colombia #paratichile ♬ sonido original - Michelle Peint

„Este foarte dificil pentru un bărbat să mă abordeze și să vorbească cu mine”, spune Michelle în filmulețul viral.

 „Odată, am îndrăznit să îl întreb pe tip, îți place de mine sau ți-am atras atenția, de ce nu te-ai apropiat de mine și el mi-a spus asta... uită-te la tine și uită-te la mine. Pari inabordabilă. Am fost ca și cum ce?”, a spus ea, potrivit Daily Mail.

Tânăra care este și model adoră să pozeze sexy, iar prietenii și urmăritorii ei sunt convinși că are sute de mesaje pe rețelele de socializare în care e invitată la întâlniri. 

„Unii cred că ar trebui să am câte o întâlnire în fiecare zi pentru felul în care arăt. Și literalmente singura persoană cu care vorbesc cel mai mult pe WhatsApp este mama mea. (...) Și când un bărbat mă abordează, de obicei este prea timid. Foarte, foarte timid sau se vede că are emoții când vorbește cu mine”, a mai spus ea.

Michelle crede că femeile frumoase ajung în cele din urmă să umble cu bărbați care nu excelează neapărat la capitolul fizic.

„Pentru că acest tip de bărbați sunt cei care îndrăznesc, cei care au mai multă personalitate și cei cărora nu le este rușine să fie ei înșiși', a spus ea.

Prin filmulețul postat, tânăra a vrut să le reamintească bărbaților că este OK să abordeze femei care sunt la fel de frumoase ca ea.

„Așadar, vreau să fac un apel la toți bărbații. Dacă vedeți o fată drăguță, vă place de ea, vă atrage atenția, nu fiți timizi. Puteți să-i cereți Instagramul, numărul de telefon, să îi scrieți...și ea este cea care va lua decizia de a vă spune, uite da, hai să vorbim sau nu, nu sunt interesată. Dacă femeia te respinge, e în regulă, ai încercat. Nu vă lăsați copleșiți de aparențe”, a conchis tânăra de 22 de ani.

Fotografii: Instagram

 

  • „Blestemul de a fi frumoasă!”. O tânără se plânge pe TikTok că nu reușește să-și facă un iubit pentru că bărbații sunt intimidați de felul în care arată

related posts

Modifică setările cookies