“Am născut un bebe uriaș, mi s-au spart toate vasele de sânge din ochi!” O mămică șochează pe TikTok


O mămică a băgat spaima în alte viitoare mămici după ce a postat pe TikTok un clip filmat imediat după naștere. Scena pare desprinsă dintr-un film de groază!


Maira, o mămică deja celebră pe rețelele de socializare, a născut un băiețel de curând și a ținut să își împărtășească povestea cu followerii ei. Aceasta a postat un clip în care apare cu ochii plini de sânge, după naștere. 

“Am născut un copil atât de mare încât toate vasele de sânge din ochi mi s-au spart”, spune femeia, îngrozindu-le pe viitoarele mămici care i-au văzut filmarea.

 

@reynaybella #fyp #foryou #laboranddeliverystruggles #foryoupage #noepidural ♬ The Good Part - AJR

Maira a dezvăluit că travaliul nu a fost deloc ușor, în condițiile în care a adus pe lume un băiețel de 4,6 kg.

Întrebată ce s-a întâmplat și cum a ajuns cu ochii “roșii”, Maira a spus: “Mi-am ținut respirația și am împins tare, fără să îmi pese de altceva. Voiam să îl scot cu orice preț, pentru că mă durea atât de tare! Îmi ieșea sânge din ochi!”

În timpul travaliului, împingerea și încordarea pot crește tensiunea arterială, ceea ce poate duce la ruperea vaselor mici de sânge (capilare) din ochi, provocând sângerare, explică The Sun.

Ochii injectați de sânge, precum cei ai Mairei, sunt de obicei inofensivi și se trec de la sine în două săptămâni de la naștere.

  • “Am născut un bebe uriaș, mi s-au spart toate vasele de sânge din ochi!” O mămică șochează pe TikTok

related posts

Modifică setările cookies