Bogdan de la Ploeiști și Cristina Pucean, fotografii emoționante de cuplu


Cristina Pucean și Bogdan de la Ploiești formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Cei doi au fost mult timp în atenția presei datorită videoclipurilor pe care le postează în mediul online, dar și a falsei despărțirii pe care au pus-o la cale. 


Bogdan de la Ploiești este mai îndrăgostit ca niciodată, iar acest lucru nu îl spunem noi, ci chiar el! Artistul și-a găsit liniștea alături de dansatoarea Cristina Pucean, iar de câteva luni trăiesc o poveste de dragoste ca în filme. Cei doi nu se feresc să își arate iubirea pe rețelele de socializare, acolo unde o comunitate impresionantă de fani le urează toate gândurile bune.

Recent, artistul a publicat pe Instagram două imagini în care apare alături de Cristina Pucean, dar și o descriere care i-a emoționat pe fani:

„ESTI LINISTEA MEA IN ATATA GALAGIE..”

În prima fotografie, aceștia se privesc profund în ochi, semn care denotă iubirea pe care o poartă unul față de celălalt:

Cei doi au primit zeci de comentarii în care fanii îi felicitau pentru relație: „Frumoșilor”// „Sunteți doi frumoși” // „Băi … vă simt iubirea pură și sinceră , asta transmiteți împreună !!! Sunt sigură că veți rămâne pt. totdeauna așa si veți clădi o familie frumoasă.”

Sursă foto: Bogdan de la Ploiești/Instagram, Cristina Pucean/Instagram

VEZI ȘI VIDEO

  • Bogdan de la Ploeiști și Cristina Pucean, fotografii emoționante de cuplu

related posts

Modifică setările cookies