Cristina Pucean și-a etalat silueta clepsidră într-un costum de baie alb. Dansatoarea, răsfățată ca o prințesă în vacanța din DubaiBogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, au petrecut o vacanță în Dubai, la începutul lunii decembrie. Celebrul cântăreț de manele și iubita lui s-au bucurat de plimbări cu barca, de relaxare la plajă și de petreceri în club. Dansatoarea le-a atras imediat atenția urmăritorilor cu pozele ei în costum de baie. 


Admiratorii i-au lăsat mai multe emoticoane cu inimi și foc, dar și comentarii de laudă:

„Frumusețe sexy”. Minunăție. Prințesă!”; Frumoasă”; „Superbă”, sunt doar câteva dintre reacții. Cristina Pucean a fost răsfățată ca o prințesă de către iubitul ei, Bogdan de la Ploiești. Tânăra s-a bucurat de o plimbare cu iahtul, de relaxare pe cele mai frumoase plaje și de vizita unor locații extravagante.

În timp ce Cristina a primit numai complimente, artistul s-a ales cu câteva critici din partea urmăritorilor. Unii l-au sfătuit să mai slăbească: „Ce corp de gogoșar ai”, „Urâtă burtă ai, vărule”, „Burta aia trebuia să o lași acasă”, au fost doar câteva dintre comentariile acide.

Sursă foto: Instagram

  • Cristina Pucean și-a etalat silueta clepsidră într-un costum de baie alb. Dansatoarea, răsfățată ca o prințesă în vacanța din Dubai

related posts

Modifică setările cookies