Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, ținta ironiilor pe internet după ce și-au asortat ținutele: „Nu e ce trebuie”


În ultima vreme, Bogdan de la Ploiești și iubita lui primest tot mai multe mesaje critice privind ținutele lor. Mai mult, fanii cântărețului îi recomandă să apeleze la un stilist. 


Prezenți la premiera filmului „Miami Bici 2”, Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean și-au ales ținute asemănătoare, foarte colarate, alcătuite din pantaloni și geacă. După ce au postaat fotografia de la eveniment, cântărețul și iubita lui s-au trezit cu critici. 

„Nu știu ce s-a întâmplat cu tine, dar de când te-ai cuplat cu fata asta, ai un aspect mai neglijent, duci spre homeless look, cu părere de rău și cu respect pentru vocea ta. Nu îți contest vocea, talentul… dar look-ul tău actual nu e ce trebuie. Și mă refer atât la cum îți porți părul, cât și la felul în care te îmbraci. Încearcă să schimbi ce poti, să fii din nou acel BDLP care înnebunea fetele. Ai potențial, nu mai fi delăsător cu look-ul tau, e păcat. Baftă”, i-a scris o admiratoare. 

 
„Atunci când nu te-ai decis cu ce să te îmbraci”; 

„Bro chiar a luat o bucată din pantalonii fiecărui om homeless pe o perioadă de un an, apoi si-a făcut blugi din ele”, au comentat alții. 

Una dintre urmăritoarele lui Bogdan, care susține că îl cunoaște, a ținut să-i atragă atenția cântărețului de manele: 
„Deci copile: te-ai îngrășat, ai un frizer tîmpit care ți-a fācut o freză de balamuc.Tu ai destui bani, de ce naibii nu te duci la un Stylist? Vrei să te trimit eu la unul?!”, a scris ea în dreptul pozei de mai jos. 
 
 
 
 
Sursă foto: Instagram/ 
 
  • Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean, ținta ironiilor pe internet după ce și-au asortat ținutele: „Nu e ce trebuie”

related posts

Modifică setările cookies