Cristina Pucean s-a ales cu un val de critici după ce s-a afișat într-o rochie cu inserții transparente: „Prea vulgară”


Cristina Pucean știe cum să atragă toate privirile la petreceri. De cele mai multe ori, dansatoarea își alege rochii mulate și decoltate. Cele mai noi imagini, în care apare la brațul lui Bogdan de la Ploiești, au stânit nu doar laude, dar și critici din partea urmăritorilor ei. 


Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbizul românesc. Între cei doi au mai existat neînțelegeri, dar acum pare că se iubesc necondiționat și nu se tem să arate acest lucru în spațiul public, cu toate că uneori primesc și comentarii negative. 

Recent, cei doi au participat la un eveniment și s-au gândit să-și asorteze ținutele. Bogdan de la Ploiești a purtat un costum negru cu dungi aurii, iar Cristina Pucean a ales o rochie aurie cu inserții transparente. Modelul decoltat nu a fost pe placul unor fani, care i-au adus critici: 

„Prea vulgară”, „Ferească Dumnezeu”, „Ești frumoasă! De ce e mult, e mult!”, „Vai de capul meu...”, „Bina Cristina, ești ok, dar oprește-te. Daca nu,explodezi…”, „Costumul lui Bogdan zici ca este pijama”, sunt doar câteva dintre reacții. 

Sunt împreună mai bine de un an și deja se gândesc să facă pasul cel mare. Interpretul Bogdan de la Ploiești a dat de înțeles că își dorește să o ceară de soție pe Cristina Pucean, dar plănuiește un moment special. 

„Așteptăm momentul acela...cel mai frumos, că nu pot să o cer pe fata asta frumoasă așa, oricum...Să nu-l uite niciodată”, a mărturisit el în platoul La Măruță

 

Sursă foto: Instagram/ Cristina Pucean 

  • Cristina Pucean s-a ales cu un val de critici după ce s-a afișat într-o rochie cu inserții transparente: „Prea vulgară”

related posts

Modifică setările cookies