Bogdan de la Ploiești, ironii la adresa lui Tzancă Uraganu: „A ajuns pe străzi, amărât” VIDEO


Noi tachinări în lumea maneliștilor! După ce s-au întrecut în achiziții pentru a le arăta tuturor care scoate din buzunare mai multe sute de mii de euro, Bogdan de la Ploiești și Tzancă Uraganu au trecut la ironii în mediul online!


Tzancă Uraganu și Bogdan de la Ploiești dau de înțeles că sunt într-o continuă competiție. Cei doi s-au întrecut în achizițiile bijuteriilor pe patru roți, iar acum...în glume pe internet. Iubitul Cristinei Pucean a dat de un videoclip publicat de Tzancă Uraganu și nu s-a putut abține de la diverse comentarii.

Pe contul său de TikTok, Tzancă Uraganu a postat un clip video în care apărea pe o stradă, singur, în ploaie, iar la descriere a adăugat mesajul: „Nimic nu se compară cu liniștea!”.

Doar de atât a avut nevoie Bogdan de la Ploiești pentru a-și tachina colegul de breaslă. Manelistul a dat imediat un răspuns în care a insinuat că acesta a ajuns pe străzi și că este necăjit, amuzat fiind de ipostaza în care s-a afișat.

„Priviți fraților cum soarta se poate schimba în orice secundă. Tzancă Uraganu a ajuns pe străzi... amărât. Ne pare foarte rău, așa că vrem să-l ajutăm”, a spus în videoclipul pe care l-a făcut pe platforma TikTok.

@bogdandelaploiesti.haz #duet cu @tzzzanca uraganu ???? ♬ Unuturum Elbet Violin cover by Andre Soueid - andresoueid

Foto: Captură TikTok

  • Bogdan de la Ploiești, ironii la adresa lui Tzancă Uraganu: „A ajuns pe străzi, amărât” VIDEO

related posts

Modifică setările cookies