Bogdan de la Ploiești, mesaj de regret după moartea tatălui Cristinei Pucean


Cristina Pucean a trecut prin momente extrem de grele, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Vedeta a fost extrem de afectată de vestea primită și a postat mai multe mesaje în care își exprimă durerea. Astăzi, după înmormântare, Bogdan de la Ploiești i-a adus un ultim omagiu „socrului” său.


Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi au trecut prin multe împreună, însă de departe cea mai grea încercare a fost moartea tatălui dansatoarei. Aceasta a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă, ducându-și părintele pe ultimul drum.

Artistul a publicat pe rețelele de socializare primul mesaj despre moartea „socrului” său. Manelistul a subliniat că părintele Cristinei Pucean a fost un om extrem de bun și și-a exprimat sincerele regrete:

„Dumnezeu să te odihnească în pace, om bun”, a scris artistul recent pe InstaStory.

De asemenea, Cristina Pucean a postat un mesaj pe Instagram în care a anunțat că astăzi a fost ultima zi în care tatăl ei mai este în casă, urmând ca în cursul după-amiezii să fie înmormântat:

„Azi e ultima zi când ești lângă noi în casă! Te iubim tăticul nostru, regele nostru!”, a scris Cristina Pucean la postarea pe care a făcut-o pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Instagram

  • Bogdan de la Ploiești, mesaj de regret după moartea tatălui Cristinei Pucean

related posts

Modifică setările cookies