Carmen de la Sălciua, moment de sinceritate! Ce părere are cu adevărat despre OnlyFans


În ultimul timp, tot mai multe persoane publice și-au făcut conturi pe OnlyFans și au început să posteze diferite tipuri de conținut pe platforma pentru adulți.


În România, unele dintre cele mai cunoscute vedete care au intrat în această industrie sunt Daniela Crudu, Larisa Drăgulescu și Laurette, însă există și multe alte tinere care au conturi pe OnlyFans.

Zilele trecute, Carmen de la Sălciua a dezbătut și ea cu fanii ei de pe Instagram acest subiect, afirmând că nu este deloc ok că tot mai multe vedete promovează platforma OnlyFans.

„Vreau să dezbatem împreună un subiect, care sunt sigură că va crea destul de multă controversă, păreri pro și contra, dar eu mi le asum. Aș vrea să discut despre platforma OnlyFans, care între timp s-a extins și pe TikTok, așa că oamenii cu mic cu mare pot să vadă orice și cu siguranță le vor apărea și aceste destrăbălări. Fraților, OnlyFans-ul nu este o meserie, nu o mai promovați la rangul de meserie, nu mai scuzați aceste comportamente ca fiind parte din normal, nu fac parte din normal. Gândiți-vă la generațiile viitoare de copii care se vor naște și care vor trăi în această lume, unde perversitatea asta va ajunge la cote alarmante. Nu este deloc normal ce se întâmplă, nu este normal ca o mamă să se pozeze în fața camerei și să îi spună copilului că pe viitor poate să facă și el. Nu intenționez să rănesc pe nimeni. Aș vrea doar să promovez ideea unei meserii și să cred că micuții care se vor naște vor crește într-o lume normală, cu principii și demnitate. Un lucru bine făcut și plăcut în fața lui Dumnezeu. Dumnezeu este supărat, faceți ceva greșit, de asta nu aveți liniște”, a spus Carmen de la Săcliua.

  • Carmen de la Sălciua, moment de sinceritate! Ce părere are cu adevărat despre OnlyFans

related posts

Modifică setările cookies