Cât de mare a crescut fiul Nadiei Comăneci. Imagine rară cu tânărul de 16 ani


Nadia Comăneci este o femeie împlinită. Se bucură de succes pe plan professional și are o familie frumoasă cu care se mândrește. Recent, fosta gimnastă a organizat un eveniment împreună cu soțul ei, Bart Conner și a împărtășit pe rețelele sociale o fotografie cu fiul lor, Dylan. Iată cum arata tânărul la 16 ani.

Tag-uri: #Nadia Comaneci

Zilele trecute, Nadia Comăneci, în vârstă de 61 de ani și soțul ei, Bart Conner, cu care este împreună de 27 de ani, au organizat evenimentul "International Gymnastics Hall of Fame", în Oklahoma și au realizat o fotografie de familie care i-a impresionat pe fani.

În imaginea respectivă apare și fiul lor, Dylan, care este deja un bărbat în toată firea, având și o iubită la cei 16 ani ai săi. Tânăra este și ea în fotografie și, potrivit spuselor fostei gimnaste, cei doi s-au cunoscut la școală.

„Se înțeleg foarte bine și asta mă bucură cel mai mult. Sunt colegi de școală”, a dezvăluit Nadia Comăneci pentru prosport.ro .

„A fost un eveniment deosebit. Cei onorați să facă parte din Hall of Fame au fost foarte emoționați. Aș putea spunea că au fost momente emoționante, de aducere aminte”, a mai declarat Nadia Comăneci despre evenimentul pe care l-a organizat alături de soţul ei, Bart.

Deși nu îl expune publicului foarte des, Nadia Comăneci este foarte mândră de fiul ei Dylan, despre care declara acum un an că este un tânăr care și-a ales singur calea în viață, fiind doar sprijinit de părinți.

„L-am lăsat să-și aleagă singur ceea ce dorește să facă, fără că eu sau tatăl lui să-l influențăm. Am fost însă mereu alături de el și de fiecare dată am avut grijă să ne facem programul în așa fel încât cel puțin unul dintre noi să rămână acasă cu el”.

Sursă foto: Facebook

  • Cât de mare a crescut fiul Nadiei Comăneci. Imagine rară cu tânărul de 16 ani

related posts

Modifică setările cookies