Nadia Comăneci, apariție încântătoare pe covorul roșu la Premiile Grammy! Alături de ce actor din „Wednesday” s-a fotografiat


Cea de-a 65-a ediție a Premiilor Grammy, care a avut loc pe 5 ianuarie 2023 în Los Angels și a fost difuzată în România de VOYO, a adus-o din nou în centrul atenției pe Nadia Comăneci.


Marea gimnastă română a atras toate privirile în primul rând datorită zâmbetului molipsitor pe care l-a afișat când a pășit pe covorul roșu. Nadia Comăneci a purtat o bluză neagră și o pereche de pantaloni lungi negri, peste care a îmbrăcat un sacou lung mov.

Fosta campioană olimpică, supranumită „Zeița de la Montreal”, care a obținut prima notă de 10 din istoria gimnasticii, a postat inclusiv pe Instagram, la story, fotografii de la Premiile Grammy, iar în unele dintre acestea apare lângă Hunter Doohan, cel care îl interpretează în „Wednesday” pe Tyler, iubitul actriței principale din serial.

  • Nadia Comăneci, apariție încântătoare pe covorul roșu la Premiile Grammy! Alături de ce actor din „Wednesday” s-a fotografiat

related posts

Modifică setările cookies