Cât de sexy e Ema Uta în costum de baie! Iubita lui Alex Bodi face senzație pe plajele din Mykonos


Ema Uta și Alex Bodi au ajuns în Mykonos, insula distracției din Grecia. Cuplul se numără printre invitații Loredanei Groza. Artista o ține numai în petreceri după ce a împlinit recent 52 de ani. 


Se pare că Lory a adunat o mână de prieteni și a dat un chef de pomină la un restaurant exclusivist din Mykonos. Pe Instagram circulă deja mai multe fotografii de la party. 

Ema Uta și Alex Bodi apar îmbrățișați, semn că relația lor evoluează frumos. Mai mult, mama afaceristului o urmărește pe Instagram pe Ema și chiar îi comentează la postări și-i lasă inimioare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Iubita lui Alex Bodi s-a pozat în costum de baie și și-a impresionat cei peste 540.000 de fani. 

Îmbrăcată într-un costum de baie Versace, al cărui preț sare de 2.000 de lei, Ema Uta a făcut furori cu silueta ei fără cusur. Iubita lui Alex Bodi și-a lăsat la vedere tatuajul de pe posterior. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ema Uta (@emauta)

Imaginea postată pe Instagram a adunat mii de like-uri și numeroase comentarii. “O femeie superbă din toate punctele de vedere!”, “Dacă eram în anii 2000 te puneam la wallpaper!”, “Fantastică”, “Perfectă”, “Ce frumoasă ești!”, “Ai un corp superb!”, i-au scris admiratorii. 

Ema Uta este unul dintre cei mai talentați make-up artiști din România. Printre vedetele care îi trec pragul des se numără Antonia, Delia, Loredana Groza, Ștefania sau Alina Eremia. 

Fotografii: Instagram

  • Cât de sexy e Ema Uta în costum de baie! Iubita lui Alex Bodi face senzație pe plajele din Mykonos

related posts

Modifică setările cookies