Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Ce mesaj i-a transmis Bogdan Jianu, viitorul ei soț


Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani, iar viitorul ei soț, Bogdan Jianu, a ținut să marcheze această zi specială cu un mesaj emoționant pe Instagram.


Fosta gimnastă trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani cu cascadorul și regizorul Bogdan Jianu. Recent, Cătălina Ponor a anunțat pe Instagram că a fost cerută în căsătorie și că a spus „da”.

Astăzi, 20 august, Cătălina împlinește 33 de ani, iar Bogdan a vrut să-și impresioneze viitoarea soție cu un mesaj emoționant, postat pe Instagram: "Thank you for loving me, for keeping us toghether. You are the heart and the soul of this family. Happy birthday! Love you!"  - “Îți mulțumesc că mă iubești, că ai grijă de relația aceasta. Ești inima și sufletul acestei familii. La mulți ani, te iubesc!

Fanii au reacționat imediat și i-au transmis sportivei urări de la mulți ani și fericire lângă viitorul soț. Pe 8 august, Cătălina Ponor a publicat o poză cu inelul de logodnă primit de la Bogdan Jianu, alături de mesajul „Astăzi am avut cea mai tare surpriză din viaţa mea. Am spus DA bărbatului cu care vreau să-mi petrec toată viaţa. Te iubesc, Bogdan Jianu!

Sursă foto: Instagram Cătălina Ponor /  Bogdan Ristea Jianu

Vezi și: OAMENII din TARA FAGARASULUI powered by SUZUKI – Part 2

  • Cătălina Ponor a împlinit 33 de ani. Ce mesaj i-a transmis Bogdan Jianu, viitorul ei soț

related posts

Modifică setările cookies