Cu cine se căsătorește Cătălina Ponor. Logodnicul ei este cu 18 ani mai în vârstă


Cătălina Ponor trăiește de câțiva ani o frumoasă poveste de dragoste alături de Bogdan Jianu, un actor și regizor, în vârstă de 50 de ani. Acum cei doi urmează să își oficializeze relația: Bogdan a cerut-o pe Cătălina de soție, iar aceasta a spus “da”.


Campioana olimpică a postat pe rețelele de socializare o imagine cu superbul inel de logodnă primit de la Bogdan Jianu: “Astăzi am avut parte de cea mai frumoasă surpriză din viața mea. Am spus “da” bărbatului cu care vreau să îmi petrec restul zilelor! Te iubesc Bogdan Jianu”, a scris Cătălina Ponor pe Instagram.

 

Cine este Bogdan Jianu, viitorul soț al Cătălinei Ponor

Dacă pe Cătălina Ponor o știe toată România, Bogdan Jianu nu este atât de cunoscut. Acesta a fost căsătorit în trecut cu Julia Jianu, fosta colegă de trupă a Andreei Bănică, pe vremea când făcea parte din formația Exotic. Bogdan Jianu și Julia au fost împreună 16 ani, dintre care 9 ca și cuplu căsătorit. Divorțul s-a produs pe cale amiabilă în 2018.

 

Bogdan Jianu poate fi văzut în filmele “Hunted”, “Mihai Viteazu”, “Dacii” sau “Vine Poliția”.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Bogdan Jianu (@bogdan_ristea_jianu) pe

Cătălina Ponor a făcut parte din elita gimnasticii românești: se mândrește cu trei medalii de aur olimpice, dar și cu alte trofee importante. Una dintre cle mai îndrăgite sportive ale noastre, Catalina s-a retras din viața publică, însă din când în când își face apariția la diverse evenimente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Just STOP! ????⛔

O postare distribuită de Catalina Ponor OLY Official (@catalina_ponor) pe

Catalina Ponor s-a retras din gimnastica de performanță în 2017, la 30 de ani. În întreaga să cariera a câștigat 23 de medalii la toate competițiile importante la care a participat – olimpiade, campionate mondiale și europene.

Deși nu mai practică sportul de performanță, Cătălina arată la fel de bine că atunci când aducea aurul României. Fosta sportivă este proprietara unei sali de fitness în Constanța, unde lucrează intens că să se mențina în formă. 

  • Cu cine se căsătorește Cătălina Ponor. Logodnicul ei este cu 18 ani mai în vârstă

related posts

Modifică setările cookies