Cătălina Ponor, în ”Hall of Fame-ul” gimnasticii mondiale:"Un alt vis care a devenit realitate". Câți români au mai avut onoarea?


Tripla campioană olimpică și participantă la trei ediții de Jocuri Olimpice, Cătălina Ponor va fi inclusă în Gymnastics Hall of Fame. Sportiva a spus că acesta este "un alt vis care a devenit realitate" pentru ea.


Cătălina Ponor, în ”Hall of Fame”

Pe 4 iunie 2022, Cătălina Ponor va participa la Oklahoma la ceremonia prilejuită de introducerea ei în galeria marilor sportivi care au marcat istoria gimnasticii.

"Onoare pentru Cătălina Ponor! Tripla campioană olimpică și participantă la trei ediții de Jocuri Olimpice, Cătălina Ponor va fi inclusă în Gymnastics Hall of Fame!

Pe 4 iunie 2022, Cătălina va participa la Oklahoma la ceremonia prilejuită de introducerea ei în galeria marilor sportivi care au marcat istoria gimnasticii.

11 români au fost deja incluși în Hall of Fame

Cătălina Ponoru este al 12-lea reprezentant al gimnasticii românești inclus în International Gymnastics Hall of Fame, înaintea sa fiind primiţi în galeria legendelor gimnasticii:

Nadia Comăneci (1993), Bela Karolyi (1997), Ecaterina Szabo (2000), Teodora Ungureanu (2001), Daniela Silivaş (2002), Simona Amânar (2007), Octavian Bellu (2009), Lavinia Miloşovici (2011), Gina Gogean (2013), Aurelia Dobre (2016) şi Andreea Răducan (2018)", potrivit Comitetului Olimpic și Sportiv Român.

Cătălina Ponor este de cinci ori medaliată la Jocurile Olimpice: triplă campioană la Jocurile Olimpice de la Atena 2004, argint și bronz la Jocurile Olimpice de la Londra 2012! De asemenea, este multiplă medaliată la Campionatele Europene și Mondiale, fiind una dintre cele mai titrate sportive din istoria gimnasticii românești.

Foto Facebook

  • Cătălina Ponor, în ”Hall of Fame-ul” gimnasticii mondiale: Un alt vis care a devenit realitate . Câți români au mai avut onoarea?

related posts

Modifică setările cookies