Ce a făcut Babs cu mașina de 100.000 de euro, primită cadou de la Dorian Popa


Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit, după mai bine de un deceniu petrecut împreună. Cei doi, deși formau unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, au decis să pună punct relației, iar anunțul a fost făcut de brunetă pe rețelele de socializare. 


Dorian Popa este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști din România. Acesta, deși are o comunitate uriașă de fani care îl apreciază, în ultima perioadă a trecut prin clipe extrem de dificile. Fostul actor din „Pariu cu viața” a fost prins conducând sub influența substanțelor interzise, a intrat într-un adevărat scandal mediatic din cauza faptului că a promovat mai multe case de pariuri sportive și, curând, s-a aflat că relația lui cu Claudia Iosif s-a încheiat.

La scurt timp după ce Babs a făcut public anunțul despărțirii, jurnaliștii cancan.ro au scos la iveală o informație neașteptată despre brunetă. Se pare că aceasta a decis să scoată din viața ei orice are legătură cu Dorian: și-a închis atelierul de creație pe care îl avea în casa influencerului și a pus la vânzare mașina pe care acesta i-a făcut-o cadou.

În urmă cu aproximativ un an, Dorian Popa i-a dăruit Claudiei Iosif un Mercedes E-Coupe 220 evaluat la aproape 100.000 de euro, valoarea actuală a mașinii fiind de aproximativ 40.000 de euro. La acel moment, artistul a făcut chiar și un vlog în care a arătat cum i-a fost colantat autoturismul partenerei sale.

Acum, Babs a decis să scoată mașina la vânzare.

Sursă foto: Dorian Popa/Instagram

  • Ce a făcut Babs cu mașina de 100.000 de euro, primită cadou de la Dorian Popa

related posts

Modifică setările cookies