La cine a rămas Cheluțu, după despărțirea dintre Babs și Dorian Popa


Dorian Popa și Claudia Iosif s-au despărțit în urmă cu câteva luni, după 11 ani de relație. Cei doi nu doar că împărțiseră multe experiențe frumoase împreună, ci îl aveau drept „copil” pe Cheluțu.


Dorian Popa și Claudia Iosif au format unul dintre cele mai solide și apreciate cupluri din showbizul românesc. Cei doi, deși erau împreună de 11 ani, au decis să meargă pe drumuri separate. Prima care a vorbit despre separare a fost Babs, care a făcut anunțul pe Instagram, la câteva zile după ce influencerul a fost prins conducând sub influența unei substanțe interzise - cannabis. 

La scurt timp după anunțul separării, fanii au asaltat-o pe Babs cu mesaje care îl priveau pe Cheluțu. Se pare că oamenii au fost curioși să afle ce se va întâmpla cu patrupedul familiei Popa-Iosif, după despărțirea dintre cele două vedete, dar și dacă frumoasa brunetă are de gând să își ia un nou animal de companie:

„Ți-e dor de Cheluțu? Doar Dorian îl ține pe Cheluțu sau îl mai iei și tu? Ai de gând să-și mai cumperi un animal de companie?”, au fost două dintre întrebările pe care internauții i le-au adresat lui Babs.

Babs a răspuns:

„Foarte mult! Coparenting. Aș vrea o Cheluță, dar un pui necesită timp și dedicare, iar acum am o perioadă foarte aglomerată.”, a răspuns Babs.

Sursă foto: Instagram

  • La cine a rămas Cheluțu, după despărțirea dintre Babs și Dorian Popa

related posts

Modifică setările cookies