Reacția lui Dorian Popa când un fan a încercat să se urce fără permisiune sa în mașina lui de 300.000 de euro


Nu este un secret faptul că Dorian Popa are venituri impresionante, care îi permit să ducă un stil de viață extravagant. Din acest motiv, artistul reușește să facă achiziții la care majoritatea oamenilor doar visează, cum a fost cumpărarea unei mașini în valoare de 300.000 de euro. Dar, odată cu deținerea unui astfel de obiect de lux, vin și anumite neplăceri. Iată ce a pățit Dorina Popa!

Tag-uri: #Dorian Popa

Dorian Popa se numără printre vedetele din showbizul românesc care își permit orice moft. Din acest motiv, artistul nu a stat prea mult pe gânduri, iar anul trecut și-a comandat un bolid de 300.000 de euro, chiar de Ziua Copilului.

Entuziasmat de noua lui mașină, acesta a decis să o conducă la o întâlnire cu fanii, care nu s-a terminat cum se aștepta. În timp ce era ocupat să vorbească cu cei prezenți și să le dea autografe, unul dintre fanii săi a încercat să se urce în mașina lui fară să-i ceară permisiunea, ceea ce l-a făcut pe Dorian să îl mustre numai decât:

@blanche_mandl Un fan lipsit de respect se urca in masina Lamborghini a lui Dorian Popa #dorianpopa #nervos #lamborghini #masini ♬ original sound - Lucaci Mandl Blanche

„Vrei să te urci în mășînă? Asta urma să faci? Lasă vrăjeala. Și nu mă lua nici… Care râdeți, mă?! Vreți să vedeți… Ce-i de râs? Se urcă în 300.000 (n.r. – 300.000 de euro). Muncesc de ani de zile pentru acești bani. Revenind, nu mai umbla cu fofârlica, am 35 de ani și nu am venit aici cu pluta. Te-am văzut că urma să te urci, băiatul te-a văzut și el… Ai putea să îmi spui «Îmi cer scuze, Doriane, îmi permiți să urc și eu?» Data viitoare nu mai spui «Ba nu mă urc» și cu șmecherii din astea. Te rog frumos să te urci și să rămânem prieteni, da? Și promiți că știi ce ai de făcut data viitoare”, i-a spus cântărețul, conform unui clip video înregistrat și postat de un alt fan pe TikTok, potrivit Libertatea.ro.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Reacția lui Dorian Popa când un fan a încercat să se urce fără permisiune sa în mașina lui de 300.000 de euro

related posts

Modifică setările cookies