Ce animal de companie vor să-i dăruiască Meghan și Harry micuțului Archie


Ducii de Sussex vor ca fiul lor Archie să cunoască afecțiunea față de animale, pe care să le ocrotească atunci când va fi adult.


Meghan Markle și prințul Harry l-au botezat sâmbătă pe Archie și au luat repede decizia de a-i dărui un animal de companie. Mare iubitoare de câini, Meghan Markle vrea să adopte un patruped dintr-unul dintre adăposturile de câini din apropierea reședinței lor din Windsor. 

Surse din anturajul ducilor de Sussex au declarat pentru ziarul britanic The Sun că proaspeții părinți vor ca Archie să crească în preajma animalelor și să devină afectuos cu acestea.

Câinii salvați de pe străzi sunt o pasiune pentru ea (Meghan Markle -  n.n.), așa că impulsul de a adopta este mai puternic decât acela de a cumpăra un cățeluș”, a declarat o sursă.

Citește și: Meghan Markle și Prințul Harry își iau copilul de 6 luni în Africa de Sud. Care este motivul  

Meghan Markle, în timpul unei vizite la o organizație care luptă pentru drepturile animalelor. FOTO: Getty

Ducii de Sussex au deja doi câini, un Labrador pe care l-au adoptat în luna septembrie, și un Beagle pe nume Guy, și el adoptat.

Conform The Sun, Meghan Markle va vizita mai multe adăposturi de câini din apropiere, pentru a-i găsi lui Archie un patruped pe care să-l crească în următorii ani.

Archie a fost botezat sâmbătă. FOTO: Getty Images

Dragostea pentru câini este o tradiție în familia regală britanică. Însăși regina Elisabeta a II-a a deținut, de-a lungul vieții, peste 30 de câini din rasa Corgi.

Vezi și: Meghan Markle angajează o nouă dădacă pentru fiul ei, Archie

  • Ce animal de companie vor să-i dăruiască Meghan și Harry micuțului Archie

related posts

Modifică setările cookies