Ce avere are, la 18 ani, jucătoarea de tenis Emma Raducanu


Viitorul sună bine pentru Emma Raducanu, care de curând a fost desemnată - de către comentatorul sportiv Jonathan Overend - ”cel mai mare star din Marea Britanie al decadei viitoare”.

Tag-uri: #Emma Raducanu

Ajunsă în semifinalele US Open, jucătoarea de tenis de 18 ani, originară din Londra, va fi milionară până la finalul acestui ani, brandurile întrecându-se în a-i oferi contracte cât mai ofertante de publicitate. 

Emma este impresionantă și în afara terenului de tenis - luna trecută, aceasta a primit notă maximă la matematică și la economie. În pandemie, ea a lăsat cariera la o parte pentru a se concerta pe studii.

Dovadă că este ”o senzație de PR” este și faptul că, în urma meciurilor, a trecut, de la 30.000 de urmăritori la peste 454.000 de urmăritori pe Instagram.

”Emma Raducanu este o senzație de PR și brand”, a declarat expertul în branding Nick Ede pentru Daily Mail. ”Are toate elementele care o vor duce de pe terenul de tenis în stratosfera superstarurilor, așa cum au fost Venus Williams sau Maria Sharapova înaintea ei”.

”Este o combinație rară de talent, frumusețe, compasiune, inocență și inteligență care o fac persoana perfectă pentru contractele de publicitate”.

Născută în Canada, dintr-un tată român și o mamă chinezoaică, Emma s-a mutat în Marea Britanie la vârsta de doi ani și a copilărit la Londra.

 

Foto: Profimedimages.ro

  • Ce avere are, la 18 ani, jucătoarea de tenis Emma Raducanu

related posts

Modifică setările cookies