Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tănărul este fiul unui miliardar celebru


Emma Răducanu traversează o perioadă frumoasa în viața sa. Pe plan profesional excelează în lumea tenisului și are numeroase colaborări cu mărci de lux, iar pe plan personal trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Carlo Agostinelli, fiul unui miliardar.


Deși anul acesta nu a putut participa la Wimbledon din cauza operațiilor la încheieturi și gleznă, Emma Răducanu nu a lăsat acest lucru să o necăjească și profită de perioada liberă pentru a petrece timp cu iubitul ei. Tenismena în vârstă de 20 de ani este într-o relație cu un tânăr de 22 de ani pe nume Carlo Agostinelli, fiul miliardarului Robert Agostinelli.

Zvonurile unei relații între cei doi au apărut după ce au fost văzuți împreună pe strazile din Londra. De atunci, cei doi nu se ascund deloc de ochii lumii și, deși relația lor nu este atât de evidentă pe rețelele sociale, Emma și Carlo au plecat deja într-o vacanță romantică în Mexic și își lasă mereu comentarii la postările de pe Instagram. Ba mai mult, în timpul sejurului lor, tenismena le-a confirmat fanilor că este într-o relație cu Carlo prin intermediul unei fotografii.

Cine este Carlo Agostinelli

Carlo Agostinelli s-a născut la Paris și este fiul milionarului Robert Agostinelli. În vârstă de 22 de ani, tânărul este fotbalist la Universitatea Stanford și locuiește în Londra cu familia sa. Mama lui, Mathilde Favier, este șefa departamentului de PR de la Dior, brand al cărui unul dintre ambasadori este chiar Emma Răducanu. Astfel, cel mai probabil, cei doi tineri s-au cunoscut prin intermediul acestei conexiuni.

După ce au fost fotografiați în Londra, zvonurile că ar forma un cuplu s-au concretizat după excursia lor în Mexic, când Emma a împărtășit o fotografie cu acesta pe rețelele sociale.

Sursă foto: Instagram

Vezi și:

  • Cine este iubitul Emmei Răducanu. Tănărul este fiul unui miliardar celebru

related posts

Modifică setările cookies