Cine este tânărul cântăreț care a fost “cuplat” cu Emma Răducanu de presa britanică


Când vine vorba despre viața personală a Emmei Răducanu, nu se știu prea multe. Însă tabloidele britanice au făcut “săpături” și au aflat cine este tânărul de care i-ar plăcea jucătoarei de tenis. Din păcate, povestea nu este tocmai cu happy end.

Tag-uri: #Emma Raducanu

Este tânără, superbă, carismatica și una dintre cele mai bune jucătoare de tenis din lume. În plus, a fost pe primul loc în topul celor mai eligibili britanici, întocmit de revista Tatler. Așa că este și normal ca Emma Răducanu să aibă o mulțime de admiratori. Dar și Emma, la rândul ei, se pare că ar fi pus ochii pe un tânăr cântăreț britanic.

 

Tabloidul The Sun a scris că Emma s-ar fi apropiat de cântărețul HRVY, pe numele lui real Harvey Leigh Cantwel.

În septembrie, înainte să o cunoască oficial, cântărețul spunea: “Am vorbit cu ea, este un star absolut. Este uimitoare. O să joc tenis cu ea în curând. Cu siguranță mă va învață câteva trucuri”.

 

Acum, cei de la The Sun au revenit cu detalii legate de “prietenia” celor doi. Deși păreau din ce în ce mai apropiați, lucrurile nu au evoluat în direcția potrivită. Potrivit unor apropiați ai jucătoarei de tenis, aceasta i-a dat unfollow lui HRVY pe Instagram după ce s-a aflat că artistul a început o relație cu actrița Mimi Slinger.

“Emma începuse să se înțeleagă foarte bine cu HRVY. Dar vestea că acesta iese cu Mimi a fost un șoc pentru ea. Așa că s-a hotărât să îi dea unfollow pe Instagram. Ba mai mult, și-a șters și like-urile pe care i le-a dat!”, a spus sursa pentru The Sun.

Sursa foto: Instagram, Profimedia

 

  • Cine este tânărul cântăreț care a fost “cuplat” cu Emma Răducanu de presa britanică

related posts

Modifică setările cookies