Violeta Bănică, remarcă neașteptată la adresa iubitului mamei sale

Prezentă la Gala „Nu există nu se poate”, eveniment organizat de Andreea Marin, Violeta Bănică l-a descris, în cadrul unui interviu, pe iubitul mamei sale, Adrian Brâncoveanu, pe care l-a acceptat și îl consideră parte din familie.

În cadrul Galei, unde a urcat pe scenă în calitate de manechin, Violeta a oferit un interviu. Astfel, tânăra l-a descris pe partenerul mamei sale exact așa cum îl vede ea: „Adi este un ursuleț, dar foarte înalt.”, a declarat Violeta Marin, la WOWnews.

Potrivit declarațiilor acesteia, deja îl consideră pe Adrian Brâncoveanu ca fiind parte din familie.

„Am fost în San Diego, a fost o experienţă extraordinară. Apoi am avut oportunitatea de a merge în Los Angeles cu ai mei. M-am bucurat să întâlnesc atât de mulţi oameni care îşi împărţeau valorile cu ale mele, a fost un lucru pe care l-am făcut cu inimă deschisă. Am învăţat foarte multe, a fost ca o şcoală a vieţii.

Cred că creativitatea este foarte importantă în viaţa noastră, indiferent că suntem copii, adolescenţi sau adulţi.Este important să vedem partea colorată, frumoasă a orice. Mi-am dat seama că e important să am visuri mari, să îmi doresc să ajung cineva.”, a spus Violeta Bănică, atunci, pentru Spectacola.

Sursă foto: Instagram