Andreea Marin, vacanță în Portugalia împreună cu fiica Violeta. „Madeira mi-a oferit culoare, poftă de viață și de frumos”


Andreea Marin a întâmpinat noul an în Madeira, un arhipelag portughez din Atlanticul de Nord, aflat la vest de Maroc. Împreună cu ea s-a aflat și fiica, Ana Violeta Bănică.
Andreea Marin a intrat în 2024 cu un bagaj de impresii frumoase pe care le-a cules din Madeira, numită și insula grădină, datorită spectacolului de culori pe care ți-l oferă. Vedeta de televiziune a fost însoțită de fiica sa Violeta.

„Oriunde mă duc pașii în lumea largă, privirile îmi sunt mereu atrase de arhitecturǎ, de uși, de ferestre, de forme, culori și texturi, de povestea pe care o spune fiecare detaliu în parte, de ce se ascunde dincolo de aparenta sa. Caut să descifrez sentimentele celor ce le-au creat, sculptat sau pictat în clipele lucrului lor. (...) Niciodată nu știi ce e dincolo de o poartă închisă - luminǎ, întuneric, miros de paine caldă sau o veste grea? Și până nu deschizi fereastra către lume, cum poți afla ce schimbă într-o clipă-n tine un orizont însângerat sau răsăritul cald - lumina blândă a zorilor ce-aduc cu ele speranța unui nou început? Madeira mi-a oferit culoare, poftă de viață și de frumos, deși insula veșnicei primăveri a cunoscut si povara vremurilor întunecate. Dar știe să se bucure azi de lumină și să prețuiască viața, așa cum e ea!”, a scris Andreea Marin despre călătoria ei în Madeira.

Nu se știe dacă în această vacanță a fost însoțită și de Adrian Brîncoveanu. Vedeta a preferat să păstreze discreția. Cert este că relația dintre ei este, pe zi ce trece, tot mai trainică. Recent ei au fost protagoniștii unei ședințe foto, realizate de celebrul fotograf al vedetelor, Alex Gâlmeanu.

„Cele mai mărete declarații sunt adesea rostite în tăcere”, a scris Adrian Brîncoveanu în dreptul imaginii de mai sus, pe care a distribuit-o pe pagina sa de Instagram.

La rândul ei, Andreea Marin a publicat aceeași imagine, de Sf. Ioan, scriind: „La mulți ani oamenilor dragi din viețile noastre sărbătoriți azi! #adrianionutbrincoveanu”.


  • Andreea Marin, vacanță în Portugalia împreună cu fiica Violeta. „Madeira mi-a oferit culoare, poftă de viață și de frumos”

related posts

Modifică setările cookies