Andreea Marin, apariție ravisantă pe Instagram. Fanii au fost cuceriți de look-ul vedetei


Andreea Marin știe cum să-și surprindă cei peste 600.000 de urmăritori de pe Instagram. De-a lungul timpului, vedeta și-a tot schimbat look-ul, fiind mereu în pas cu moda. 


Cea mai nouă postare a Andreei Marin i-a cucerit pe admiratori. Prezentatoarea TV poartă o ținută alcătuită din blugi și bluză vișinie cu mâneci largi. Fashionistele au apreciat imediat alegerea pe care a făcut-o vedeta: 

„Super frumoasă culoarea parului”, „Cât ești de frumoasă...Doamneee!”; „Super culoare ! Mă inspira bluza ,cred ca îmi cumpăr și eu una! Bv Andreea!”, „Andreea îți stă foarte bine cu noul look, parcă întinerește, te apreciez de la emisiunea Surprize-Surprize”, „Ai intinerit”, sunt doar câteva dintre reacții. 

„Bună dimineața, joacă-te cu viața! Măcar din când în când. Păi până când o viață serioasă?! Zâmbește, ziua va fi mai bună așa!”, le-a transmis Andreea Marin urmăritorilor ei. 

Cum arată Andreea Marin fără machiaj. Care este secretul tenului ei luminos

Andreea Marin împărtășește adesea cu fanii ei diverse metode de îngrijire pe care le încearcă. 

„Tenul meu nu e perfect și cine spune că, la aproape 48 de ani, nu are niciun rid, greșește sau își editează pozele excesiv. :) Fiecare cu alegerea sa și urmările asumate - de pildă, eu mă bucur să nu dezamăgesc oameni ce mă întâlnesc prima oară în realitate și să îi văd surprinși în mod plăcut, prefer să nu ascund cu orice preț semnele timpului și cred că o femeie îngrijită, care nu face excese prin metode estetice invazive sau editare dincolo de limitele bunului simț a fotografiilor este plăcută și iubită așa cum e, nefiind nevoită să joace un rol permanent”, spune ea. 

Andreea Marin a mărturisit că își aplică pe fața curățată o soluție nutritivă, comercializată sub formă de fiole. 

„Eu am găsit câteva soluții bune pentru mine și, de câțiva ani, o fiolă nutritivă (X) aplicată pe chipul meu, ca și azi, o dată pe zi, menține pielea în starea optimă, o ajută să își revină după o perioadă de stres sau oboseală, textura tenului contează, aspectul curat, luminos, sănătos. Așa arată fața mea fără machiaj, cu conținutul unei fiole proaspăt aplicat, de aceea lucește, substanța urmând să intre apoi în pori. Dacă ai și un demachiant eficient și o cremă potrivită pentru hidratare, tenul tău îți va mulțumi!” a precizat vedeta. 

Sursă foto: Instagram/ Andreea Marin 

Vezi și : Surprize în grădina Andreei Marin

  • Andreea Marin, apariție ravisantă pe Instagram. Fanii au fost cuceriți de look-ul vedetei

related posts

Modifică setările cookies