Veste bună pentru iubitul Andreei Marin! Adrian Brâncoveanu a fost numit într-o funcție foarte importantă


Adrian Brâncoveanu, partenerul fostei prezentatoare TV, a fost numit, pe data de 8 septembrie, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel.


Andreea Marin are toate motivele să se mândrească cu partenerul său de viață! Cei doi au o relație discretă și nu de multe ori au fost văzuți în public unul la brațul celuilalt, dar un lucru este cert - trăiesc o frumoasă poveste de dragoste.

De fiecare dată când a fost întrebată, fosta prezentatoare TV a mărturisit că se înțelege de minune cu partenerul său, chiar dacă între ei există o diferență de vârstă considerabilă, mai exact de 11 ani.

Unde lucrează acum Adrian Brâncoveanu

De curând, Adrian Brâncoveanu a fost numit într-o funcție foarte importantă, mai exact aceea de consul general la Haifa. Acesta este diplomat și a fost consul în țări precum Siria și Libia.

„În cadrul ședinței de guvern de vineri, 8 septembrie 2023, a fost adoptată Hotărârea de Guvern privind numirea domnului Adrian Ionuț Brîncoveanu în funcția de consul general, șef al Consulatului General al României la Haifa, Statul Israel.

Această propunere a rezultat în urma punerii în aplicare a Procedurii de numire a consulilor generali ai României, lansată la data de 15 martie 2023, de către Ministerul Afacerilor Externe, împreună cu Secretariatul General al Guvernului.

La stabilirea nominalizării pentru funcția de consul general au fost avute în vedere criterii specifice acestor posturi, pentru a asigura reprezentarea României în afara granițelor țării la un standard adecvat, coroborate cu obiectivele propuse de către candidați în cadrul proiectului de mandat, respectiv modul în care acestea au fost prezentate în cadrul interviului, conform procedurii”, a fost anunțul publicat de Ministerul de Externe, potrivit g4media.ro.

Foto: Facebook

  • Veste bună pentru iubitul Andreei Marin! Adrian Brâncoveanu a fost numit într-o funcție foarte importantă

related posts

Modifică setările cookies