Ce rochii a purtat Priyanka Chopra la nunta cu Nick Jonas. Primele imagini cu ținutele din ziua petrecerii


Priyanka Chopra a strălucit la nunta ei în două rochii total diferite. Pentru realizarea ținutei de zi s-a muncit peste 1.800 de ore.


Cele mai frumoase imagini surprinse de la nunta anului în India au fost publicate marți de revita HELLO, care a avut exclusivitate pentru acest eveniment. Priyanka Chopra și Nick Jonas au fost impecabili la ceremoniile de sâmbătă, atunci când au spus „DA” în cadrul ceremoniei religioase efectuate de tatăl mirelui. Actrița a purtat o rochie superbă, iar Jonas a avut ocazia, măcar pentru câteva ore, să împrumute alura unui sultan la ceremonia de duminică.

Prima rochie, cea albă, este o creație Rlaph Lauren care conține peste 2,3 milioane de paiete. Pentru realizare ei s-a muncit nu mai puțin din 1.826 de ore. Un voal de 22,8 metri lungime a completat o ținută de nuntă ireproșabilă, care a exclipsat-o până și pe cea purtată de Meghan Markle în ziua nunții ei. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Soțul ei a purtat un costum negru semnat de același designer, cu șase butoni în față. În interiorul sacoului, designerul a adăugat o bucățică de dantelă din rochia miresei, inscripționată cu cuvintele „My Jaan” (Viața mea).

În a doua parte a zilei, când a avut loc ceremonia hindusă și petrecerea, cei doi miri au purtat ținute specifice Indiei. Priyanka a fost îmbărcată într-o fustă largă și lungă de culoare roșie, accesorizată cu un top din același material. În tradiția locală, această ținută poartă numele Lehenga

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And forever starts now... ❤️ @nickjonas

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

 

„Am știut întotdeauna că vreau o ținută roșie tradițională pentru nunta mea, dar Sabya (designerul Sabyasachi Mukherji -  n.r.) a adus o broderie franțuzească incredibilă în acest amestec, cu bijuterii incrediile și cu un voal de influențe occidentale a fost un amalgam exact așa cum sunt eu”, a mărturisit Priyanka pentru sursa citată.

Nick Jonas a purtat o tunică lungă (Sherwani), cu o broderie specifică Indiei. Pe cap a avut un turban tradițional, care se poartă în mod curent la nunți.

Nunta anului în India a durat trei zile și trei nopți, iar Priyanka Chopra și Nick Jonas au participat la o serie de ritualuri tradiționale înainte de a se căsători sâmbătă. 

  • Ce rochii a purtat Priyanka Chopra la nunta cu Nick Jonas. Primele imagini cu ținutele din ziua petrecerii

related posts

Modifică setările cookies