Priyanka Chopra nu-i mai ascunde chipul fetiței sale. O nouă imagine adorabilă cu micuța i-a cucerit pe fanii actriței


Priyanka Chopra Jonas și Nick Jonas sunt în al noulea cer de bucurie de când în viața lor a apărut Malti Marie. Fiica lor a împlinit un an luna trecută, iar părinții au decis că a venit vremea să-i arate chipul. 


Malti Marie Chopra Jonas s-a născut prematur, în ianuarie 2022, cu 12 săptămâni înainte de termen. Odată cu împlinirea vârstei de un an, mama ei a decis să o expună în lumina reflectoarelor, pozând pentru Vogue. Tot atunci, Priyanka Chopra a dezvăluit motivul pentru care a apelat la o mamă surogat: „Am avut probleme de sănătate”, explică ea, așa că „acesta a fost un pas necesar și sunt atât de recunoscătoare că am reușit să-l realizez. Mama surogat a fost atât de generoasă, bună, drăguță și amuzantă, iar ea a avut grijă de acest cadou prețios pentru noi timp de șase luni.”

Recent, actrița de origine indiană a postat pe contul de socializare două fotografie cu fetița ei, care au topit inimile admiratorilor. Unii au apreciat alegerea vestimentară pentru micuța Malti, care poartă haine de la un brand de fițe.

Ce drăguță este!”, „Adorabilă!”, „O scumpete de copil în brațele familiei”, „Este minunată, la fel ca și părinții ei”, sunt doar câteva dintre miile de comentarii ale fanilor. 

 

Priyanka Chopra Jonas are un număr impresionant de urmăritori pe Instagram, peste 85,2 milioane. 

 

Sursă foto: Instagram/  priyankachopra

Vezi și: Smiley, invitație la Vocea României

  • Priyanka Chopra nu-i mai ascunde chipul fetiței sale. O nouă imagine adorabilă cu micuța i-a cucerit pe fanii actriței

related posts

Modifică setările cookies