Priyanka Chopra, o adevărată regină a frumuseții! Actrița a întors toate privirile la evenimentul Bvlgari


Priyanka Chopra avea 17 când a fost încoronată Miss India și 18 când a primit coroana de Miss World. Actrița care va împlini 41 de ani în iulie a rămas la fel de fermecătoare și recent a făcut furori la un eveniment ce a avut loc la Veneția, Italia. 


Indianca a întors toate privirile într-o ținută din colecția de primăvară-vară a brandului Miss Sohee. Priyanka a purtat o fustă mulată, cu trenă, și un top decoltat, cu mâneci lungi. Setul de culoare magenta a fost accesorizat cu o broșă spectaculoasă și un set cerceii și colier de la Bvlgari. 

Priyanka este ambasadoare a brandului Bvlgari la nivel mondial. Actrița a fost preferata fotografilor pe covorul roșu. Indianca a strălucit sub ploaia de blițuri, apoi a urmărit alături de alte vedete lansarea colecției de bijuterii Bvlgari. Indianca a fost fotografiată alături de Zendaya, Anne Hathaway și rapperița Lisa la eveniment. 

Priyanka a postat câteva imagini și pe contul de Instagram, acolo unde are peste 87 de milioane de urmăritori. 

„Dovada că indiencele sunt cele mai frumoase femei din lume!”, „Pur și simplu uimitoare!”, „Este incredibil felul în care arăți!”, „Regina frumuseții!”, „OMG, aura ta e diferită!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. 

Priyanka este căsătorită cu artistul Nick Jonas (30 de ani). Cei doi au făcut nunta în India, în decembrie 2019. În ianuarie 2022 a venit pe lume fiica lor, Malti, prin intermediul unei mame surogat. 

Vezi în GALERIA FOTO de mai jos cum arăta Priyanka Chopra când a câștigat Miss World 2000.

Fotografii: Getty Images/ Instagram

  • Priyanka Chopra, o adevărată regină a frumuseții! Actrița a întors toate privirile la evenimentul Bvlgari

related posts

Modifică setările cookies