“Ce s-a întâmplat cu fața ei? Mă sperie” Victoria Beckham, apariție bizară la o emisiune tv


După o anumită vârstă, majoritatea vedetelor din showbizul internațional apelează la diverse proceduri estetice pentru un look mai tânăr. Nici Victoria Beckham nu face excepție.


Soția lui David Beckham și-a făcut apariția în emisiunea Good Morning America pentru a-și promova noua gamă de cosmetice. Elegantă ca de obicei, îmbrăcată într-o pereche de pantaloni galbeni evazați și o bluză corai, Victoria a stârnit însă controverse printre fani. Aceștia au pornit discuții aprinse pe Twitter legate de înfățișarea sa.

Care au fost reacțiile fanilor după apariția ei la tv?

“Ce s-a întâmplat cu fața ei”, “Victoria, gata cu fillerele de buze!”

“O ador pe Victoria, păcat de ce și-a făcut la buze”.

“Apariția ei la tv m-a speriat. Iși mișcă doar sprâncenele și buzele când vorbește. E nenaturală. Botoxul și fillerele arată bine în poze, dar nu și live”.

“Mă tot întreb ce nu e în regulă cu Victoria. I-a dispărut buza de sus”.

Acestea sunt doar o parte din sutele de reacții negative la adresa look-ului Victoriei Beckham.

Fosta membra Spice Girls a vorbit la Good Morning America despre relația ei cu David Beckham. “Ne distrăm mult împreună, ne sprijinim reciproc în orice facem. Totul e să te simți bine în compania celuilalt. Ador să fiu cu el, ceea ce e un lucru bun după atâția ani”.

Întrebată dacă ar fi dispusă să se întoarcă în Spice Girls, Victoria i-a dezamăgit pe fani și a spus “nu”. “Spice Girls au avut un succes fenomenal, dar zilele mele de cântat pe scenă au trecut”.

 

SURSA FOTO: PROFIMEDIA

 

Squid Games pe TikTok

  • “Ce s-a întâmplat cu fața ei? Mă sperie” Victoria Beckham, apariție bizară la o emisiune tv

related posts

Modifică setările cookies