Anii au trecut, iar Nicole Cherry a devenit mama unei fetițe superbe, care reprezintă totul pentru ea. Inevitabil, datorită acestui lucru, își aduce aminte de propria copilărie, în care a trebuit să respecte anumite reguli impuse de părinți.

„Pe mine, dacă mă auzea mama că vorbesc urât, se lua de mine. Nu aveam voie să depășesc strada lui mamaie. Eu eram cu găletușa de nisip, cu păturica la poartă și cam atât. Mereu mama mea a fost o persoană grijulie, să nu pățesc ceva”, a povestit Nicole Cherry, în cadrul unui podcast.

Nicole Cherry a primit sprijin din partea familiei, în momentul în care cei apropiați și-au dat seama că are talent. Acesta a continuat și după, reușind, astfel, să devină artista care este astăzi.

„Chiar dacă tata mă vedea ca pe un produs, pentru că trebuia să știe cum să-l împacheteze frumos, pentru a ajunge mai sus în carieră, avea și instinctul patern, că sunt fata lui. Dacă ar fi să reiau drumul ăsta de opt ani, aș trece prin aceleași lucruri. Nu aș schimba nimic”, a mai dezvăluit artista.

În ceea ce o privește pe fiica ei, Nicole Cherry își dorește ca aceasta să aibă o copilărie liniștită, în care să dobândească toate informațiile de care are nevoie, pentru a deveni o persoană puternică și determinată.

Chiar dacă nu îi este ușor să se împartă între familie și carieră, deoarece amândouă sunt importante pentru ea, Nicole Cherry se asigură că îi oferă fiicei sale tot timpul de care are nevoie și, mai mult decât atât, că se dezvoltă armonios și sănătos.

 

Sursa foto: Instagram