Nicole Cherry, aniversare pe plajă în Dubai! Cum a răsfățat-o soțul ei: „Am început bine la 25”


De ziua ei, Nicole Cherry se relaxează tocmai în însoritul Dubai. Îndrăgita artistă se bucură de plajă și este răsfățată mai ceva ca o prințesă de către soțul ei, Florin Popa. 


Nicole Cherry împlinește azi 25 de ani și e mai fericită ca oricând. Are un soț iubitor, o minunăție de fetiță, o carieră de succes și milioane de fani.

Vedeta a postat mai multe imagini și filmulețe din vacanța din Dubai pe contul de Instagram, acolo unde are peste 2,2 milioane de urmăritori. 

Nicole și soțul ei s-au cazat la un hotel exclusivist, unde au parte de tot răsfățul. La miezul nopții, artista a petrecut cu Florin și câțiva prieteni la un restaurant select. Nu au lipsit șampania, artificiile, mâncărurile alese și bineînțeles cadourile.

Dimineață, soțul a surprins-o cu un buchet imens de flori, apoi Nicole și-a început ziua pe plajă, chiar în fața celebrului Burj Al Arab. (Mai multe imagini în GALERIA FOTO de mai jos)

„Deci îmi doream atât de mult să fiu la plajă de ziua mea. Măcar o dată… și uite că s-a întâmplat la 25 de ani și nu o să se termine aici. Cred că o să fac un obicei din asta pentru că tare îmi place vara, îmi place căldura. Ia uitați ce frumos este! 25 a început minunat, sperăm așa să fie tot anul”, a spus Nicole pe InstaStories. 

Artista și-a etalat silueta într-un costum de baie cu decupaje sexy, pentru care a primit numeroase complimente. „Ești superbă!”, „Cam bine. Costumul de baie e top”, „Ești perfectă!”, „Doamne, ce frumoasă ești!”, sunt câteva dintre mesajele postate de urmăritorii lui Nicole.

Nicole Cherry s-a căsătorit civil cu Florin Popa în 19 mai 2022, după mai mulți ani de iubire. Artista a devenit mămică în noiembrie 2021, când a adus pe lume o fetiță care a primit numele de Anastasia. 

Fotografii: Instagram

  • Nicole Cherry, aniversare pe plajă în Dubai! Cum a răsfățat-o soțul ei: „Am început bine la 25”

related posts

Modifică setările cookies