Ștefania și Nicole Cherry, super hot pe o plajă din Ibiza! Imaginile cu care artistele și-au zăpăcit fanii: „Sunteți foarte sexy!”


Ștefania și Nicole Cherry au participat alături de câteva influencerițe celebre la un eveniment în Ibiza și au profitat la maxim de timpul petrecut pe „insula care nu doarme niciodată”. 


Cele două artiste au realizat câteva fotografii incendiare la plajă, iar mulți dintre internauți le-au transmis că ar putea oricând să facă reclamă la costume de baie.

Ce-i drept, iubita lui Speak chiar are propria linie de costume de baie pe care o promovează ori de câte ori are ocazia.

Fetele au făcut plajă cât e ziua de lungă, s-au bălăcit la piscină, iar seara s-au distrat în club. Imaginile și clipurile de pe conturile de socializare au adunat zeci de mii de inimoare.

Fanii au fost uimiți de cât de bine arată Nicole Cherry după sarcină și au admirat și trupul sculptat și bronzat uniform al Ștefaniei.

Cea din urmă s-a bronzat într-un costum de baie super sexy, care i-a scos în evidență silueta fără cusur și i-a acoperit cu greu bustul.

„Sunteți foarte sexy!”, „Mamă, ce cireșică!”, „Nicole arată superb după o naștere! Hot mamaaa!”, „Vă ador!”, „Prea sexy!”, „Superbe!”, „Slay cum ar veni!”, „Sunteți bombe”, le-au transmis fanii în secțiunea de comentarii.

Mai multe imagini cu cele două artiste în GALERIA FOTO de mai jos

  • Ștefania și Nicole Cherry, super hot pe o plajă din Ibiza! Imaginile cu care artistele și-au zăpăcit fanii: „Sunteți foarte sexy!”

related posts

Modifică setările cookies