Chaly D.N, femeia care a cheltuit o avere ca să imite stilul de viață extravagant al lui Kim Kardashian


Cât de mult poți să admiri un om și să vrei să devii ca el? Chaly D.N, o tânără influencer și antreprenoare din Marea Britanie spune că admirația ei pentru Kim Kardashian nu are limite. 


Chaly D.N seamănă leit cu vedeta de peste Ocean și nu a avut nevoie de operații estetice pentru asta. A apelat, ocazional, la Botox și la tratamente cu acid hialuronic, dar „toată lumea face asta”. Asemănarea izbitoare cu starleta familiei Kardashian a făcut-o cunoscută în mediul online, unde oamenii pot să jure că o au în față pe mult mai titrata Kim.

Sunt oprită pe stradă mereu – iubesc atenția”, spune tânăra, care a dezvăluit că a început să copieze stilul vestimentar și stilul de viață al idolului ei.

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

Ca să se simtă bine în pielea ei, Chaly D.N a cheltuit peste un milion de euro pentru a-și cumpăra bunuri de lux – haine, poșete și pantofi – pe care le folosește și Kim Kardashian.

Familia și prietenii tinerei sunt îngrijorați că ea își risipește inutil averea, însă Chaly spune că nu a fost niciodată mai fericită. „Când port asta, mă simt precum Kim Kardashian – și mă simt bine”, a mărturisit tânăra care are 740.000 de urmăritori pe Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chaly D.N (@chalydn)

Fotografii: @chalydn

Vezi și VIDEO: 

  • Chaly D.N, femeia care a cheltuit o avere ca să imite stilul de viață extravagant al lui Kim Kardashian

related posts

Modifică setările cookies