Conduce mașini de teren și adoră sporturile extreme. Cum arată în costum de baie cea mai sexy influenceriță din Danemarca


Zienna Sonne se numără printre cele mai populare influencerițe din Danemarca. Tânăra de 30 de ani s-a mutat la Miami, unde și-a câștigat celebritatea ca model.


Zienna este pasionată de mașini de teren și de sporturi extreme nautice. Femeia știe cum să-și impresioneze cei peste 700.000 de urmăritori de pe Instagram. Pe lângă postări despre pasiunile ei, blondina distribuie adesea poze în costum de baie, iar like-urile nu se mai opresc.

Influencerița este mândră de silueta ei fără cusur și pozează adesea în ținute sumare. Admiratorii ei o copleșesc cu comentarii de apreciere:

„Cea mai frumoasă femeie din lume”; „Ești o superbitate de femeie”; „Te iubesc!”; „Nu am cuvinte pentru a descrie frumusețea ta”, sunt doar câteva dintre reacțiile pe care le primește constant.

Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos.

Sursă foto: Instagram/ ziennasonne

  • Conduce mașini de teren și adoră sporturile extreme. Cum arată în costum de baie cea mai sexy influenceriță din Danemarca

related posts

Modifică setările cookies