Potrivit științei, această femeie are silueta ideală. „Nu țin dietă și nici nu m-am gândit la asta”


În timp ce multe femei visează la o talie de viespe, pentru a arăta ca modelele din reviste, Kelly Brook, din Marea Britanie, a obținut celebritatea tocmai datorită formelor ei voluptuoase. Potrivit științei, Kelly este femeia cu silueta ideală.


De la alura grațioasă a lui Marilyn Monroe la silueta subțire popularizată de modele precum Kate Moss, standardele de frumusețe au evoluat continuu. Idealurile de frumusețe sunt în mod constant redefinite, precum și ideea de „corp perfect”. De la Elizabeth Taylor la Kim Kardashian, multă vreme corpul feminin ideal a fost considerat a fi clepsidră, cu proporții de aproximativ 90-60-90. Studiile recente au arătat că modelul plus-size Kelly Brook are silueta perfectă. 

Universitatea din Newcastle a descoperit că femeia ideală are șoldurile mai plinuțe. Datele făcute publice arată că o femeie cu un corp perfect are un bust de 93 cm, o talie de 61 cm și șolduri de 87 cm. Un alt studiu a constatat că raportul șold-talie este important, idealul fiind 65–75.

Actrița și modelul britanic Kelly Brook s-a potrivit îndeaproape cu aceste proporții corporale. Aceasta înseamnă că silueta ei, pe care societatea de astăzi o poate cataloga ușor plinuță, este de fapt una ideală.

Kelly a menționat că nu ține diete.

„Oh, nu [nu țin o dietă]. Chiar nu m-am gândit la asta, sinceră să fiu. Sunt la greutatea mea pe care o iubesc și voi rămâne la această greutate indiferent de ce se va întâmpla în viitor”, a răspuns ea, acum doi ani, când a fost întrebată despre pregătirea pentru nuntă, potrivit dailymail.co.uk.

Kelly Brooke s-a căsătorit cu Jeremy Parisi în 2022. În prezent, ea are 44 de ani și lucrează în continuare ca model.

  • Potrivit științei, această femeie are silueta ideală. „Nu țin dietă și nici nu m-am gândit la asta”

related posts

Modifică setările cookies