Connect-R, mesaj emoționant pentru mama lui: „Unii sunt și oameni, dar și flori”


Connect-R este unul dintre cei mai iubiți și talentați artiști din România. Artistul își iubește nespus mama, iar în weekend a postat un mesaj emoționat pentru cea care i-a dat viață. 

 


Connect-R are o relație extrem de specială cu mama sa, iar în puținele ocazii în care vorbește despre ea, artistul ține să-i mulțumească pentru toate sacrificiile pe care femeia le-a făcut pentru copiii ei.

În Duminica Floriilor, solistul și-a serbat mama. Connect-R a postat pe contul de Instagram o fotografie cu aceasta și un mesaj de suflet. “Florile, semințe pământești! Oamenii, semințe cerești. Unii sunt și oameni da’ și flori și azi îi sărbătorim! La mulți ani Florilor!”, a scris artistul lângă fotografia în care apare alături de mama sa, Rodica. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CONNECT-R (@connectr)

După ce a devenit cunoscut, Connect-R i-a cumpărat o casă mamei sale și are grijă ca acesteia să nu-i lipsească nimic. Fanii artistului le-au trimis celor doi inimioare și urări de bine. 

Mama artistului a avut o apariție rară la TV, în cadrul emisiunii Vorbește lumea. Rodica Mihalache a declarat atunci că este foarte mândră și fiul ei, dar a făcut public și un detaliu dureros din copilăria lui Connect-R. “Eu intram la ora 6:00 de la serviciu și mă trezeam de pe la 3:00. Stăteam în bucătărie și le pregăteam copiilor de mâncare și începusem să mă îngrijorez că el nu prea întârzia. Mă pregăteam deja să îl cert. Și îmi zice: uite, ăștia sunt primii mei bani, din cântare, ție ți-i dau. Am fost foarte mândră de el și atunci am început să plâng”, a povestit mama lui Connect-R, la Vorbește Lumea. Rodica a dezvăluit că fiul ei suferă de hepatită din copilărie. 

Fotografii: Instagram

  • Connect-R, mesaj emoționant pentru mama lui: „Unii sunt și oameni, dar și flori”

related posts

Modifică setările cookies