Cristi Borcea, dezvăluiri din intimitate! A spus cum a reușit să facă patru copii, deși era în pușcărie


Fără doar și poate, Cristi Borcea este unul dintre cei mai mediatizați bărbați din România, iar despre potența lui și despre faptul că are foarte mulți urmași există foarte multe bancuri.


Fostul șef de la Dinamo București a fost invitat în emisiunea lui Ovidiu Ioanițoaia de la Gazeta Sporturilor și a vorbit despre întreaga lui viață, inclusiv despre faptul că are nu mai puțin de nouă copii.

„Am reușit să-mi adun toți copiii anul trecut, în vară. Eu eram în detenție și am avut permisie să ies cinci zile din penitenciar. Atunci i-am văzut pe toți. Cu copiii din America, cu Alex și Gloria, e mai greu”, a spus Cristi Borcea

Întrebat de Ovidiu Ioanițoaia câți dintre copii sunt făcuți în penitenciar, Cristi Borcea nu a ezitat să răspundă: „Am patru copii concepuți în detenție. Cei trei cu Valentina și Gloria din cea de-a doua căsătorie”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Apoi, jurnalistul de la Gazeta Sporturilor a continuat și a întrebat dacă aceștia au fost concepuți în camera nuoțială din pușcărie, însă răspunsul afaceristului a surprins. „Nu, nu! N-am fost niciodată la camera nupțială! Toți sunt făcuți în permisie. Mi-a trecut și mie mai ușor. Am avut adrenalină, stimulant”, a spus Cristi Borcea.

foto: Instagram Valetina Pelinel

Vezi și: Miliția Modei by Costi Diță: Madison Beer s-a îmbrăcat ca și cum ar fi scapăt din brațele focului!

  • Cristi Borcea, dezvăluiri din intimitate! A spus cum a reușit să facă patru copii, deși era în pușcărie

related posts

Modifică setările cookies