Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași de botez! Ce sexy a fost topmodelul la eveniment


Valentina Pelinel și Cristi Borcea au fost din nou în centrul atenției, în weekend. Cuplul a creștinat o fetiță, iar actuala doamnă Borcea a postat câteva fotografii de la eveniment. 


La 40 de ani, Valentina Pelinel arată la fel de bine ca atunci când defila pe marile podiumuri de modă din întreaga lume. Chiar dacă nu mai lucrează în domeniu de ani de zile, Valentina ar putea reveni oricând pe catwalk.

Blonda cu trup tras prin inel și picioare interminabile a fost strălucitoare la propriu și la figurat la evenimentul la care a participat în weekend. 

Valentina și Cristi au fost nașii de botez a unei fetițe pe nume Meda Victoria Iorgovan. “Cea mai cumințică fetiță!”, a scris Valentina pe Instagram despre finuța ei. Soția lui Borcea a postat o fotografie din biserică cu micuța. 

Valentina a purtat o rochie strălucitoare, până la genunchi, parte peste parte. Fostul model și-a accesorizat ținuta cu un colier masiv și o pereche de sandale argintii. 

“Sunteți o pereche foarte frumoasă!”, “Minunați!”, “Foarte frumoasă rochia!”, sunt câteva dintre comentariile postate de internauți. 

În septembrie, Valentina și Cristi au aniversat trei ani de la nuntă. În 12 septembrie 2018, Valentina și Cristi s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc la două luni după ce fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat condiționat. 

Valentina și Cristi Borcea au un băiețel, pe nume Milan, în vârstă de 4 ani. În martie 2019, fostul manechin le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Valentina a mai fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, în timp ce Cristi Borcea se află la a treia căsnicie. 

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Intrebarea Mesei Rotunde cu Alex Bogdan - "Nu am putut sa dansez la Simona Halep, la nunta"

 

   • Valentina Pelinel și Cristi Borcea, nași de botez! Ce sexy a fost topmodelul la eveniment

related posts

Modifică setările cookies