Valentina Pelinel și Cristi Borcea au aniversat 3 ani de la nuntă! Ce mesaj romantic i-a transmis soțului


Valentina Pelinel își adoră soțul și nu ratează nicio ocazie să-i facă declarații de dragoste în văzul lumii. 


Fostul manechin postează deseori imagini alături de Cristi Borcea sau cei trei copii pe care îi au împreună. Zilele trecute, frumoasa Valentina Pelinel și-a surprins fanii cu câteva cadre romantice din vacanța pe care o petrecut-o alături de soțul ei, în Italia. 

Tot în această perioadă, cei doi au aniversat trei ani de la nuntă. În 12 septembrie 2018, Valentina și Cristi s-au căsătorit în mare secret. Evenimentul a avut loc la două luni după ce fostul acționar de la Dinamo a fost eliberat condiționat. 

Pentru a marca momentul, Valentina Pelinel a postat o fotografie de arhivă pe contul de Instagram și un mesaj romantic pentru soțul ei. 

“Cu 3 ani în urmă, în această zi, ne uneam destinele. Copleșită de emoții: Milan cu zâmbetul său, Indira și Rania cuminți în burtică și noi doi. Recunoscătoare pentru acești 3 ani minunați”, a scris fostul fotomodel pe contul de socializare. 

Valentina și Cristi Borcea au un băiețel, pe nume Milan, în vârstă de 4 ani. În martie 2019, fostul manechin le-a adus pe lume pe gemenele Indira și Rania. Valentina a mai fost căsătorită cu politicianul Cristian Boureanu, în timp ce Cristi Borcea se află la a treia căsnicie. 

Citește șiValentina Pelinel, despre copiii făcuți cu Cristi Borcea: „Da, am apelat la fertilizare”

Fotografii: Instagram

Vezi și VIDEO: Am făcut armata la Untold

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Valentina Pelinel și Cristi Borcea au aniversat 3 ani de la nuntă! Ce mesaj romantic i-a transmis soțului

related posts

Modifică setările cookies