Cristi Borcea și Valentina Pelinel le-au sărbătorit pe gemene. Imaginea cu care i-au cucerit pe fani


Luna martie reprezintă o lună a bucuriilor pentru Valentina Pelinel și Cristi Borcea, ținând cont că, pe lângă sărbătorile clasice, este și aniversarea gemenlor. 


Cu ocazia aniversării a doi ani, Indira și Rania au fost sărbătorite de părinții lor, alături de fiul mai mare, Milan. Cei cinci s-au fotografiat în jurul tortului pregătit pentru micuțe, iar Valentina Pelinel a postat imaginea pe contul de Instagram.

Fanii au fost încântați de fotografia publicată, iar mesajele de ”la mulți ani” nu au întârziat să apară. 

La sfârșitul anului trecut, într-un interviu acordat pentru OK Magazine, Valentina Pelinel a pus capăt speculațiilor referitoare în care au conceput trei copii într-o perioadă delicată pentru fostul acționar de la Dinamo.

”Da, o să spun pentru prima dată că am apelat la fertilizare. Restul speculaţiilor n-au o bază reală, ştiu că au existat multe scenarii atunci. Nu ştiu de ce, pentru mulţi, fertilizarea este un subiect tabu, pentru că aceasta este o cale de a ne împlini visul de a fi mame.”, a spus aceasta. 

sursa foto: Instagram 

Pe VOYO.RO poți urmări emisiunile preferate cu 24 de ore în avans! Vezi și noua ofertă de filme și seriale, doar pe voyo.ro

Vezi și: Interviu exclusiv cu Ana Maria Mărgean, fata care a cucerit-o pe Andra și a primit Golden Buzz de la aceasta

  • Cristi Borcea și Valentina Pelinel le-au sărbătorit pe gemene. Imaginea cu care i-au cucerit pe fani

related posts

Modifică setările cookies