Gigi Becali, despre Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea: " Alina este fina mea"


După ce Cristi Borcea a vorbit despre condițiile grele din închisoare și despre relațiile sale amoroase din perioada în care a fost în detenție, Gigi Becali a intrat prin telefon la o emisiune televizată și a făcut la rândul său dezvăluri.
 
 
 
 
 
 
 


Mai precis, la Antena 3, Gigi Becali a vorbit despre Alina Vidican, a doua soție a lui Cristi Borcea și singura pe care afaceristul o cosideră fina sa:
 
“Alina Vidican este fina mea. Când a lăsat-o pe Alina, i-am zis că nu vreau să o supăr pe Pelinel. Nu ne jucăm de-a nășitul. Prima nevastă este iubirea, a doua este mila, a treia este blestemul.”

Cu toate acestea, Becali a mărturist că nu mai are nicio legătură cu a doua soție a lui Cristi Borcea, dar că nici nu ia în calcul să îi mai fie vreodatp naș fostuui finanțator Dinamo: 
 
“El voia să-l mai cunun, dar i-am zis atunci! Băi, fii atent, o lași pe Mihaela, te căsătorești cu Alina. Nu sunt omul să cunun la mișto și la vrăjeală. Te cunun ca părintele spiritual. O singură dată ești finul și eu sunt nașul.”

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Singuri pe plaja de ziua ta ????❤???? #dragosteamea ???? #viatamea❤ #unasiaceeasipersoana????

O postare distribuită de Valentina Pelinel (@valentinapelinel) pe

 
După despărțirea de Cristi Borcea, Alina Vidican s-a mutat în America, unde are chiar un restaurant cu specific românesc. Alături de ea au plecat și Gloria și Alex, copiii pe care îi are alături de Cristi Borcea și cărora acesta din urmă le plătește pensie alimentară. 

PE PRO TV PLUS AI EXCLUSIV "SHARE ÎN BUCATE":

FOTO: AGERPRES

  • Gigi Becali, despre Alina Vidican, fosta soție a lui Borcea: Alina este fina mea

related posts

Modifică setările cookies